p1dajnlfsg1a441avhaob1uac11424Недільна гра проти «Арсенала-Київ» стала останньою для Мар’яна Шведа у футболці «Карпат». Найкращий бомбардир «левів» отримав червону картку і покинув поле ще до перерви. Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

21-річний вихованець клубної школи залишив Львів і приєднався до своєї нової команди – шотландського «Селтіка».

"Я вже отримав робочу візу в Парижі і прилетів до Глазго, де вирішуватиму побутові моменти, а також приступлю до тренувань із «Селтіком». Ще у Львові попрощався з хлопцями, але через два тижні я ще повернуся, можливо, ще побачимося наприкінці травня. Зрештою, в «Карпатах» залишилися мої друзі, з якими я обов’язково підтримуватиму стосунки", - каже Швед.

На запитання про те, як воно, бути лідером команди,я ка переживає непрості часи Швед відповів:

"В психологічному плані дуже важко постійно програвати. Повірте, ніхто цього не хоче. Я знаю, що ми намагатимемося вилізти з цієї ситуації і команда продовжить боротьбу до кінця. «Карпати» не можуть грати у першій лізі. Важко переживати цей спад... Думаю, що ми вийдемо з цієї ситуації", - переконаний футболіст.

Незважаючи на все Швед розповідає, що у нього назавжди залишаються теплі спогади про «Карпати»:

"Це мій рідний клуб, у якому я з шести років. Минуло багато часу, я доріс до першої команди, провів тут незабутній період. Я точно повернуся сюди. Обіцяю вболівальникам, що одного дня це трапиться. Не знаю, коли саме, але це точно станеться", - каже Мар’ян Швед.