gf dM4U hrBv RRDK karambol pod szczecinem 664x0 nocropВодій з України на ім'я Андрій став героєм для польських ЗМІ. Чоловік врятував кількох людей під час страшної ДТП, яка сталася у неділю, 9 червня, під Щецином (Західнопомосрьке воєводство). Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на radioszczecin.pl, у жахливій ДТП за участі TIRа та кількох легковиків загинуло 6 людей, а ще 16 отримали ушкодження.

Свідки кажуть, що жертв могло бути ще більше, якби не вчасна допомога від українця, який виявився поруч.

gf LFK4 mf7N w7RT karambol pod szczecinem 1920x1080 nocrop“Мій автомобіль згорів ... Я була при самій вантажівці, фактично вбита в неї. І авто поруч теж горіло, пан Андрій витягнув мене через вікно, бо я не могла вийти. Власне, цей чоловік рятував, кого міг”, - цитує польське виданню одну з урятованих учасниць ДТП.

Причини аварії зараз з'ясовують слідчі. За попередніми даними, вантажівка не змогла вчасно загальмувати перед потоком легковиків, спровокувавши масове зіткнення, після якого кілька авто загорілися. 

gf 1Co8 E5LH rexk ukrainiec 664x442 nocrop“Я вийшов з машини, взяв вогнегасник і пішов до одного з автомобілів праворуч. У ньому були дві жінки і двоє дітей. Ми витягли цих людей з автомобіля. Раптом ми почули крик, хтось ліворуч розбив вікно і витягнув водія вантажівки”, - розповів деталі українець Андрій. 

У 35-річного водія TIRа після обстеження в лікарні взяли пояснення представники прокуратури. Якщо чоловіка визнають винним у скоєнні ДТП, йому загрожуватиме навіть до 12 років в'язниці.

gf kJGQ DNQ2 96bY karambol pod szczecinem 1920x1080 nocropgf skEs 6oLT 6r5o karambol pod szczecinem 1920x1080 nocrop