2 5674r e8en9shot 1Військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко заявив, що йтиме у Верховну Раду як мажоритарник.

Про це він повідомив сьогодні, 16 червня.

"Хочу стабільного розвитку та процвітання для свого краю, нашої держави та кожного українця. Саме тому я висуваю свою кандидатуру на позачергових виборах народних депутатів до Верховної Ради України по № 119 мажоритарному виборчому округу, що включає в себе (Бродівський, Радехівський, Кам’янко-Бузький, Буський райони)".

Полковник Тіщенко народився у Буську у 1975 році. Закінчив Львівський військовий ліцей ім. Героїв Крут, Одеський інститут Сухопутних військ України.

У 2015 році балотувався до Львівської обласної ради 7-го скликання від парті Укроп.

"Прийнявши Присягу у 1994 році на вірність народу України та маючи управлінський досвід у Збройних Силах України, я звик виконувати поставлені перед мною завдання та нести відповідальність за їх втілення у життя. У своїй діяльності буду послуговуватись в інтересах мешканців Бродівського, Радехівського, Кам’янка-Бузького, Буського районів та усього українського народу. Не збираюся займатись популізмом і давати пустих обіцянок. Я знаю з якими проблемами зустрічаються громади не зі слів, а з власного досвіду. В мене є ідеї та детальні плани, які суттєво покращать життя та добробут у кожному місті та селі. Гарантую, що буду у постійному зв’язку з виборцями, щоб оперативно реагувати та вирішувати проблеми", - додає Олександр Тіщенко.