lvivska oblasna klinichna likarnyaСьогодні, 26 червня, адміністрація Львівської обласної клінічної лікарні подала документи на зміну реєстрації медзакладу Офіційна прописка лікарні тепер буде у Великому Любені Городоцького району. Про це повідомив гендиректор Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка.

"Таке рішення прийняли більше року тому, коли на базі Великолюбінської лікарні, яка підпадала під закриття, вирішили відкрити реабілітаційне відділення. Таким чином ми зберегли 53 робочі місця і зможемо використовувати оздоровчий потенціал Любіня для відновного лікування пацієнтів після інсультів та інфарктів зі всієї області. Проте приміщення, де має бути нове відділення в жахливому стані і потребує капітального ремонту, а на це потрібно велике фінансування. При зміні юридичної адреси ЛОКЛ, ПДФО надходитиме до селищного бюджету і Великолюбінська селищна рада гарантує, що 50% від отриманого податку скеровуватиме на ремонт та придбання матеріально-технічної бази реабілітаційного відділення.

Я радий, що нарешті це питання практично закрите. Бо повірте, з лютого не один поріг довелось переступити і просити, щоб нам дали дозвіл на перереєстрацію", - каже Гичка.

Нагадаємо, Михайло Гичка - сват Богдана Дубневича.

Раніше Форпост писав, що Львівська лікарня віддасть більше мільйона фітнес-тренерці за прання білизни.