1 p 313047 1 slidertop2Як повідомили у прес-службі Львівського апеляційного суду, колегією суддів прийнято рішення скасувати вирок Мукачівського міськрайонного суду, яким було засуджено Едгара Бішка до довічного ув’язнення.

Справу у гучному вбивстві направили на повторний розгляд, а обвинуваченого залишили під вартою. Про це пише kanalsirius.tv.

Апеляційну скаргу на вирок Мукачівського міськрайонного суду подали адвокати Едгара Бішка Гаврилець Т.І., Вайдича Я.В. та Тричинця М.М.

— Постановлено апеляційні скарги адвокатів задовольнити частково, вирок суду першої інстанції скасувати та призначити новий судовий розгляд кримінального провадження в суді першої інстанції. Запобіжний захід Бішку Е.А. тримання під вартою – залишено без змін, — йдеться в рішенні суду.

Як додають адвокати сторони потерпілого, апеляційний суд у своєму рішенні послався на, те що в попередньому рішенні суду нерозкрита жорстокість вбивства.

Нагадаємо, 9 листопада Мукачівський міськрайонний суд визнав винним Едгара Бішка у вбивстві 27-річного мукачівця Михайла Глеби, та присудив обвинуваченому покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Нагадаємо, 6 січня 2018 року у одному з під'їздів мукачевського будинку знайшли тіло молодого хлопця. Експертиза нарахувала близько 12 ножови поранень.