67aedacef76b226e3a062bc6dbcea0f429cbacb0Неподалік пункту пропуску “Краківець” українські прикордонники затримали нелегалів з Коморських островів. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

“Сьогодні зранку, неподалік пункту пропуску „Краківець“, що на українсько-польському кордоні, прикордонний наряд однойменного відділу прикордонної служби затримав трьох невідомих африканської зовнішності. Наряд саме перевіряв прилеглу до пункту пропуску ділянку кордону коли трійко порушників намагались подолати загороджувальний паркан”, — йдеться у повідомленні.

Під час огляду місцевості в очереті правоохоронці виявили ще чотирьох подільників.

“Частина чоловіків мали при собі документи, всі назвалися громадянами Союзу Коморських Островів.
Наразі триває розбір і встановлення всіх деталей справи, зокрема обставин прибуття іноземців в Україну та осіб причетних до їх переправлення за кордон”, — повідомили прикордонники.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України, вчинену групою осіб, іноземцям загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та примусове повернення до країни походження. Рішення у справі прийматиме суд.