1 Nov56osti Melito4poljaПро це Galnet розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Гроші, які оплачують водії, йдуть на рахунок ЛКП «Львівавтодор». Він сплачуватиме податок до міського бюджету та окремо податок за кожне паркомісце.

Також Андрій Білий зазначив, що з 1 червня у Львові почали діяти нововведення, завдяки яким інспекторам тепер легше перевірити, чи водії оплатили за парковку.

1 56747e 0en5s4h3ot 1 1 e5678e56n9sh83ot 13333322

«Запустили з 1 червня спеціальний додаток, зайшовши у який, інспектор може перевірити усі можливі способи оплати. Інспектор з паркування наводить на номерний знак смартфон і йому підтягується ваша оплата, тоді він знає чи оплачено чи ні».

Інспектори працюють здебільшого у центральній частині, але іноді виїжджають у критичні місця в інших районах Львова. Наприклад, зараз вони часто штрафують на площі Двірцевій. Адже зараз, під час реконструкції, там є багато обмежень, якими водії нехтують.

Додамо, що у травні інспектори з паркування виписали у Львові 2432 постанови на майже 900 тисяч гривень. Про це повідомляє Гаряча лінія міста у Facebook.