1484855 1882155На території двох дослідних заводів у районі вул. Зеленої та вул. Жасминової у Львові планують збудувати спортивно-відпочинковий комплекс, житло та офіси. Про це повідомляє Zaxid.net

Зокрема, цей ДПТ передбачає розбудову території колишніх дослідно-експериментальних заводів «ЕКТІавтопром» на вул. Зеленій та Львівського експериментального заводу, що на вул. Жасминовій.

Відповідний детальний план території (ДПТ) можна переглянути на сайті Львівської міськради.

1484855 1882154Донедавна на території «ЕКТІавтопрому» розташовувались гуртівні та магазини – частину з них уже знесли, а частину планують реконструювати. На території заводу планується будівництво 12-поверхового житлового комплексу з офісами, де передбачені 84 квартири.

Приміщення Львівського експериментального заводу планують перебудувати. У цьому комплексі передбачені кілька спортивних залів, басейни, кінотеатри, заклади харчування, магазини, центри дозвілля.

На території ДПТ уже розташований багатоповерховий паркінг на 199 місць та запроектовано ще один багаторівневий паркінг на 99 місць. Цей детальний план передбачає також будівництво у цьому районі двох дитячих садків на 100 та 57 місць.

Цей ДПТ, реалізація якого триватиме близько семи років, також передбачає реконструкцію вул. Жасминової та вул. Півколо, будівництво внутрішньоквартальних проїздів.Додамо, що частина території цього ДПТ уже зайнята існуючою багатоповерховою забудовою. На території обидвох заводів також ведеться будівництво житлових комплексів «Z119», ЖК «Погулянка» та багатоквартирного житлового будинку ТзОВ «Аркада».

Громадські слухання щодо цього детального плану території відбудуться 17 липня о 18:00 у приміщенні Центру Довженка на просп.Червоної Калини, 81.