1 66307382 1317802198375739 7885406298706018304 o11 липня у місті Львові відбулася презентація Програми національного визволення та державотворення Політичної Партії "Правий сектор". Захід відвідали небайдужі до долі України містяни та журналісти.

Про це повідомляють у Правому секторі Львівщини.

Доповідачами виступили: заступник Голови Політичної Партії "Правий сектор" Василь Лабайчук, Командир Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" Андрій Стемпіцький, Голова Центрального Штабу НВР "Правий сектор" Олександр Сачко, Голова Виконкому Політичної Партії "Правий сектор" Вадим Єрмілов та радник Голови Партії В'ячеслав Лебідь. Модератором заходу виступив Голова Львівської обласної організації Політичної Партії "Правий Сектор" Олександр Фірцак.

На початку заходу вступне слово до присутніх мав Голова Львівського обласного штабу НВР "Правий Сектор" і Командир 2 Резервної сотні ДУК ПС Тарас Бобанич (друг "Хаммер"). Доповідачі тезисно презентували загальні програмні засади "Правого сектору" у таких сферах, як: культура і мова, оборона, національна економіка, соціальна політика, освіта і наука, зовнішня політика.

Презентація, яка відбулась у конференц-залі готелю "Львів", була тепло сприйнята слухачами. Гості — львів'яни та приїжджі з області — долучилися до обговорення основних аспектів програми та ставили чимало запитань, щоби отримати ширші відповіді щодо піднятої проблематики.

Серед слухачів також були присутні: Голова соціального відділу Львівського обласного штабу НВР "Правий Сектор" Уляна Кузик, Голова відділу пропаганди та агітації Львівського обласного штабу НВР "Правий Сектор" Христина Онищак. Сам захід орієнтований не так на презентацію уже готової та затвердженої програми, як на залучення свідомих українців — фахівців та експертів у своїй галузі для подальшого вдосконалення, обговорення та допрацювання наявної доктрини.

Наголосимо, що Програма національного визволення та державотворення є не вакуумним документом сугубо Політичної Партії "Правий сектор". Це спроба узагальнити та окреслити основні запити українського народу на ріст, розвиток та процвітання, а також віднайти найкоротші шляхи для швидкої реалізації задуманого.

Тому, якщо Ви бажаєте долучитися до вдосконалення текстової частини Програми або ж маєте безцінні ідеї, які могли би стати нам у пригоді — звертайтеся у приватні повідомлення. Для тих, кого зацікавила Програма і є бажання, щоби "Правий сектор" презентував її у вашому місті чи селі, звертайтеся за номером телефону: +38 (068) 687-01-00 або ж необхідні контакти обласних осередків за посиланням —https://pravyysektor.info/cells.