1 547en57sh o89t6 175У ніч на 15 липня поблизу села Медика, що на українсько-польському кордоні, польські прикордонники затримали громадянина Росії, який намагався нелегально потрапити до Польщі.

Про це пише ZAXID.NET.

Як інформує прес-служба прикордонної служби Польщі, 39-річного чоловіка чеченської національності затримали відразу після того, як він перетнув «зелений кордон» поблизу селища Медика, на кордоні із Україною. Виявити нелегала допоміг тепловізор.

Спостерігаючи за кордоном, патруль побачив як з України у бік Польщі йде людина. На оприлюдненому відео видно, що чоловік переходить через «зелений кордон», перерізаючи дроти огородження. На нього відразу ж влаштували засідку. Як тільки він перейшов кордон, за хвилину його затримали. Повідомляється також, що росіянин перетинав кордон босим.

При собі чоловік не мав жодних документів, однак прикордонники все ж встановили його особу. З’ясувалось, що це громадянин Росії чеченської національності, якого Німеччина оголосила у розшук по всьому Євросоюзу за погрози убивством та розбій.