aviationdayУкраїнська авіакомпанія SkyUp Airlines анонсувала відкриття трьох нових внутрішніх напрямків. Виконання польотів розпочнеться з жовтня цього року.  В авіакомпанії повідомили про збільшення частоти польотів на нещодавно анонсованому внутрішньому напрямку Київ – Львів. Про це повідомляє lowcost.ua

На напрямку Київ – Львів буде збільшено кількість вильотів з двох до чотирьох разів на тиждень.

Нові рейси SkyUp Airlines:

  • Львів – Харків з 17 жовтня два рази на тиждень
  • Київ – Харків з 25 жовтнятри рази на тиждень
  • Київ – Запоріжжя з 28 жовтня чотири рази на тиждень

Зазаначається, що квитки вже доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії з ціною від 498 гривень (€18) за переліт в один бік.

skyup ua routesНагадаємо, що декілька днів тому на сайті авіакомпанії з’явилися квитки на рейс із Києва в Харків, але це був один рейс по перегонці літаків і тоді виразили сподівання, що невдовзі буде анонсовано регулярний напрямок.

Починаючи з 28 жовтня українська авіакомпанія SkyUp Airlines виконуватиме 6 внутрішньо українських рейсів.

lwo hrk skyupКвитки на нові внутрішньоукраїнські рейси доступні для бронювання на офіційному сайті авіакомпанії skyup.aero, та невдовзі на сайті kiwi.com.

 Нагадаємо, SkyUp Airlines– молода українська авіакомпанія, яка була заснована у 2017 році. Польотну програму компанія почала здійснювати у травні 2018 року.

 Наразі флот авіакомпанії складається з восьми повітряних суден – шість літаків типу Boeing 737-800 NG на 189 місць та два Boeing 737-700 NG на 149 місць.