bd13a2a1 e012 4a0f b316 8a0f39809232 650x410У Польщі за дивних обставин загинув громадянин України. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на місцеве видання Dziennik Wałbrzych. 

Тіло громадянина України було виявлено біля підніжжя середньовічного замку в місті Валбжих рано вранці в четвер, 29 серпня. Його знайшли співробітники замку, які займаються ремонтом княжих фонтанів на терасі, яка знаходиться над внутрішнім двором замку Ксень.

280819 zamek ksiaz mezczyzna na taras 0004На місце події була викликана поліція, а також реанімаційна бригада. Медики намагалися врятувати громадянина України, але на жаль, їм це не вдалося.
За версією поліції, українець міг вчинити самогубство або випасти з необережності. Найімовірніше він сів на стіну, що оточує двір замку, а потім впав або зістрибнув на нижню терасу.

Розслідуванням всіх обставин трагедії займається поліція міста Валжбих, а також співробітники прокуратури. Працівники замку не коментують обставини трагедії, але запевняють, що співпрацюють зі слідством. Відомо, що загиблому українцю було 56 років.