1489583 1932622
фото Захід.нет
У Львові рейсовий автобус смертельно травмував пішохода. Подія сталася сьогодні, 23 вересня, у селищі Брюховичі, повідомила прес-служба поліції.

В поліцію близько 6.20 надійшло повідомлення про те, що в Брюховичах на вулиці Незалежній сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як попередньо встановили правоохоронці, 62-річний водій рейсового автобуса «Електрон» скоїв наїзд на пішохода, 49-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

З’ясовуються обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

1489583
фото Захід.нет
ОНОВЛЕНО: Натомість в "АТП 1", якуму належить автобус заявляють, що чоловік на дорозі до приїзду автобуса вже був мертвим і водій його не збивав.

"ДТП справді мала місце, однак чоловік вже до того нерухомо лежав на дорозі", - кажуть у міськраді.

Як повідомив заступник директора Львівське комунальне АТП 1 Олександр Струтинський, водій автобуса помітив чоловіка, який лежав на погано освітленій ділянці дороги та застосував екстрене гальмування. Внаслідок ДТП чоловік опинився між колесами автобуса.

“На автобусі немає жодних пошкоджень, що свідчить про те, що автобус чоловіка не збивав. Крім того, свідки також підтверджують, що чоловік вже лежав на дорозі”, – розповів директор ЛК АТП №1 Орест Хамула.

Остаточні обставини інциденту та чому чоловік лежав на дорозі, мають встановити слідчі.