1 0 c727567 klymenkoЯк відомо, вчора, 25 вересня, Кабмін призначив нового очільника Національної поліції України Ігоря Клименка.

Згідно біографії Ігоря Клименка, він у 2014 році приймав участь у АТО та має статус учасника бойових дій. 

Така сторінка біографії нового керівника Нацполіції не сподобалась українському військовому, командиру батальйону "Київщина" Юрію Покиньбороді. З його слів, Ігор Клименко не брав участь у бойових діях, а всього лиш входив до складу комісії, яка перевіряла тодішніх міліціонерів.

"Призначили нового керівника Національної поліції Клименко Ігоря. Читаю - Приймав участь в АТО в 2014р. Ігор, ти хоч би не ганьбився. Де це ти приймав участь в АТО?
То я тобі нагадаю твою участь. Коли були звільнені Рубіжне, Северодонецьк та Лисичанськ, з МВС прибула комісія, яка перевіряла на поліграфі тодішніх міліціонерів, які залишились на службі в цих райвідділах та не виїхали на підконтрольну територію України. Ігор був в цій комісії. Вся комісія отримала статус УБД.

Так перевіряли, що купу сепарів так і залишили на службі. Де кого я потім зміг звільнити, а когось не зміг. Скільки вони там тусувались я не пам'ятаю - дві-три неділі або місяць. Ось і вся твоя участь в АТО. Атошник( ".