72470932 2819167738127573 5483548191783649280 nНародна депутатка України Ганна Лічман для своєї передвиборчої агітаційної акції у липні замовила виступ гурту "DZIDZIO" із Львівщини всього за 20 тисяч гривень. Про це нещодавно стало відомо із фінансових звітів народної обраниці.

Як повідомив аналітик з партійних фінансів Громадського руху "ЧЕСНО" Ігор Фещенко, такі ціни на послуги зірок, що готові виступати на агітаційних концертах мажоритарників, є мізерними та не відповідають дійсності.

"Диву дивуєшся як дешево зірки готові виступати на агітаційних концертах мажоритарників. От Дзідзю (ТОВ "ДЗІДЗІДЗІ") за цей концерт офіційно заплатили 20 тисяч гривень. От і питання - то справді стільки коштує і запросити Дзідзя може кожен охочий, чи у звітність все таки потрапляє не все. І тут питання не лише звітності мажоритарників, а й сплати податків самими співаками", - пише аналітик.

На Львівщині знають, що виступу артиста набагато вища.

"Його виступ коштує від $10 тисяч. Коштував б він стільки, то вже співав би на фестивалі Давидівського сирника", - каже депутат Давидівської ОТГ Віталій Дяків.

Зазначимо, що Ганна Лічман пройшла до Верховної Ради на цьогорічних парламентських виборах як мажоритарник з Дніпропетровщини. У Раду вона прийшла з позиції прес-секретаря корпорації «АТБ». Також вона очолювала благодійний фонд цієї мережі супермаркетів.