934909 1 w 570Повідомили нові подробиці смертельної стрілянини біля супермаркету "Восторг" у Харкові. Попередньо, підірвав себе уродженець Горлівки Олексій Титов, пише Gazeta.ua

Він разом із Георігєм Ісаковим на прізвисько "Жора", Володимиром Борохом та ще одним чоловіком на прізвисько "Хам" сидів у кафе. Про це свідчить запис відеокамери.

Пізніше між Титовим і Жорою виникла сварка. Титов пішов, але його вже на автостоянці наздогнали Ісаков і Борох і спробували вбити. Однак той виявився спритнішим і сам відкрив у відповідь вогонь. В результаті "Тайсон" був убитий, а "Жора-Ісаков" поранений. Титов з місця злочину поїхав.

934909 2 w 1000Коли його наздогнали на вокзалі поліцейські - не думав здаватися. Спробував жбурнути в них гранату. Проте сам на ній підірвався. При ньому знайшли ще 4 гранати Ф-1 і пістолет.

Володимир Брох - один зі свідків у справі про вбивство ексдепутата Держдуми Дениса Вороненкова. Загиблий Борох був у курсі подробиць організації замаху та мав свідчити в суді.

Прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець заявила, що свідчення убитого Бороха не є ключовими у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

"Цей чоловік затримувався одночасно з одним із підозрюваних у вбивстві Дениса Вороненкова. Однак у ході слідства достатніх доказів для оголошення йому підозри у причетності до вбивства не здобуто. У провадженні він мав статус свідка, проте важливих для слідства свідчень не повідомив", - сказала вона.

934831 4 w 1000Мішенню нападників, які скоїли стрілянину у п'ятницю, 25 жовтня, посеред Харкова також міг бути Григорій Ісаков на прізвисько "Жора" – колишній учасник клубу "Оплот". Ісаков був "правою рукою" голови спортивного клубу "Оплот", відомого терориста Євгена Жиліна.

Нагадаємо, стрілянина в Харкові біля супермаркету сталася вдень 25 жовтня. Один із чоловіків помер дорогою до лікарні. Іншому медики надають необхідну допомогу.

"Попередньо, стрілків було двоє. Автомобіль, на якому вони зникли, знайшли неподалік місця скоєння злочину. Його підпалили. На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти. Проводиться огляд, опитуються свідки, збираються речові докази", - розповіли в поліції.

934909 3 w 1000934831 1 w 570