Screenshot 754Голівудський актор Том Круз, який нещодавно відвідав Львів та зустрівся з мером міста Андрієм Садовим, надіслав листа міському голові. Про це Садовий розповів на своїй сторінці у Фейсбук.

"Шановний мере Садовий! Від свого імені та від імені сценариста Кріса МакКворі і продюсера Джека Маєрса щиро дякую Вам за теплий прийом. Було дуже мило з вашого боку і з боку Катерини прийняти нас, коли ми відвідали ваше красиве місто. Ми завжди будемо пам'ятати доброту та турботу, яку ми отримали від вас, вашої дружини та мешканців Львова. Вибір локацій був винятковим і ми сподіваємось продовжити цей процес", – сказано у листі.

Артист має серйозні наміри знайти локації в українських містах для знімань своєї нової картини. В наших містах Том Круз вибирав локації для знімань нової стрічки. Слідом за Києвом актор побував в Одесі, а потім у Львові.

Зазначимо, що голівудська зірка не вміє читати і писати. Справа в тому, що Круз страждає на дислексію. Люди з таким захворюванням не відрізняють букв і не вміють складати їх в слова. Проте в іншому такі хворі можуть бути геніями, і Том це доводить. Хоч він і не може прочитати сценарій, але це зовсім не заважає актору геніально грати у фільмах.

76204542 2633358083370397 4982941668643700736 n