З початком весни дороги Львова та Львівщини стали основним сюжетом для обговорення, обурення та протестів. У мережі ФБ з’явилося відео, як виглядає сьогодні траса Львів-Тернопіль. Користувач Петро Мацура розмістив його у групі Варта 1. До слова, у ЛОДА вже встигли відзвітувати про частковий ямковий ремонт на цій дорозі.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби ЛОДА, за період з 23 до 30 березня філії ДП «Львівський облавтодор» та інші підрядні організації ліквідували на дорогах Львівщини близько 9 тис м2 аварійних ям. Для латання вибоїн використали понад 17 тис м2 гарячої асфальтобетонної суміші, майже 200 м2 холодного асфальтобетону, 982 м2 методом просочення та щебеню. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА

Як інформує влада, за вказаний період ремонтні роботи здійснювались на автомобільних дорогах загального користування, зокрема й державного значення, а саме на окремих ділянках Київ-Чоп, Львів-Рава-Руська, Львів-Краковець, Львів-Шегині, Львів-Радехів-Луцьк, Ковель-В.Волинський-Червоногорад-Жовква, Броди-Тернопіль, на західному обході Львова та на під’їзді до Львова, а також на ділянці Львів – Тернопіль.

Також за повідомленням Служби автомобільних доріг у Львівській області з початку 2017 року на автомобільних трасах загального користування ліквідовано вже 40 964 м2 вибоїн. Роботи із ліквідації аварійної ямковості здійснюються гарячими та холодними асфальто-бетоними сумішами, методом зворотнього просочення та щебеневим матеріалами. Також підрядні організації продовжують прибирати сміття у смугах відведення, вирубку кущів та порослі.