1 0 ррррррр
Фото ілюстративне
Росія постійно перекидає на Донбас своїх спецпризначенців, які мають допомагати бойовикам. Проте через відсутність комунікації між ними росіяни обстріляли позиції окупантів, що призвело до втрат серед їх особового складу.

Росія перекинула своїх спецпризначенців на Донбас у лютому через неконтрольовані Україною ділянки кордону, пише "24 канал".

Країна-агресор направила їх на Схід України для посилення російсько-окупаційного командування передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Російські військовослужбовці переодягаються у військову форму бойовиків і виконують завдань у складі снайперських пар. Проте нормальної комунікації між окупантами та спецпризначенцями РФ немає.

"Відсутність взаємодії між прибулими російськими спецпризначенцями та найманцями з окупаційних військ призвела до зростання втрат серед останніх. Так, внаслідок ведення російськими снайперами "дружнього вогню" зросла кількість випадків поранень особового складу в 1 АК ЗС РФ", –наголосили у розвідці.