1 0 33
Фото ілюстративне
Нещодавно пасажирка львівської маршрутки №31 Катерина Костюк розповіла про хамовитого водія, який спершу наволав на неї за вимкнений телефон у руках, далі поскаржився, що йому більше за кермом не можна пити каву та курити, а у відповідь на зауваження обізвав "худобою".

Про це Костюк написала у Facebook-групі "Гарячої лінії міста" 16 лютого, пише "032.ua".

Близько 16:00 Катерина сіла у салон маршрутки №31 недалеко від водія. За її словами, перша негативна реакція від керманича транспортом прилетіла за телефон, який вона стискала в руках. Водій ультимативно заявив, що нікуди вони, доки вона не сховає телефон, не поїдуть, бо його вже штрафували за користування гаджетом і він не хоче такого знов.

Крім того, що телефон був вимкнений, пасажирів за користування гаджетами не штрафують, але водій далі вів про свою нелегку долю, мовляв, ні кави за кермом не випити, ні сигарет не викуриш більше. Далі водій перейшов на особистості, закидав жінці неприємні речі, нецензурно висловлювався та неввічливо "ТИ-кав".

А на зауваження громадянки просто обізвав її "худобою". Обурена пасажирка скерувала скаргу на "Гарячу лінію", яка передала скаргу в Управління транспорту Львівської міської ради. Про результати пообіцяли повідомити не пізніше 22 лютого.

1 0 32