1 0 hgf
Фото ілюстративне
У Львові створили оперативний штаб для інформування про коронавірус. Туди увійшли медики, фармацевти, працівники освіти, й інші фахівці. 

У мерії кажуть, карантину у Львові наразі не запроваджуватимуть, але і надалі вживатимуть всіх профілактичних заходів, пише "ТСН".

Від початку спалаху коронавірусу у світі з підозрою на цю недугу до Львівської інфекційної лікарні привезли 8 пацієнтів. Жоден з випадків не підтвердився. У хворих був звичайний грип.

"Ми далі продовжуємо дезінфекцію всього нашого громадського транспорту. Що стосується громадських місць ми встановлюємо станції гігієни рук, в наших адміністративних будівлях, школах, театрах", - заявив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Також повідомили про ситуацію з тестами на вірус. "Ми маємо тести для визначення вірусів грипу, тести на коронавірус ми беремо відправляємо в обласний лабораторний центр, а вони далі відправляють на дослідження до Києва", - розповіла завідувачка діагностичного відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Таміла Алексанян.