1 0 3j0a0522 id57831 650x410 650x410
Фото з відкритих джерел
Громадянину України, якому стало погано на кордоні, коронавірус не виявили.

Про це повідомляє Іван Собко, заступник голови ЛОДА.

Чиновник повідомляє, що у чоловіка була підозра на коронавірус, однак згодом, при обстеженні, виявили грип А.

"Оперативна інформація щодо огляду осіб, які звернулись до медиків Львівщини із симптомами коронавірусу, особливо ті, які прибувають з держав де недуга лютує не на жарт...!

Отже, 14.03.2020 у ППр «Краківець» впс «Краківець» Мостиського прикз. на в`їзд в Україну по смузі руху «Червоний коридор» прибув м/а «Мерседес» р.н ВО1895ВТ в якому в якості пасажира слідував гр. України Бирзу Крістіан.
Під час проведення скринінгу даний громадянин поскаржився на стан здоров`я (має температуру та біль у горлі), після виміру температура тіла становить 37,4 “C.
Подано команду «Вірус» та відпрацьовано алгоритм дій.
Громадянина оформлено в прикордонному відношенні та каретою швидкої допомоги направлено в інфекційне відділення ЦРЛ м.Яворів.
М/а (8 пасажирів) в якому слідував зазначений громадян перебуває в спеціально відведеному місці до рішення співробітників МОЗ.

О 13.00 від чергового фельдшера карети швидкої допомоги, якою направлено хворого громадянина до ЦРЛ м.Яворів, надійшла інформація, що при попередньому обстеженні було встановлено ознаки захворювання гр. Бирзу Крістіана на ГРЗ викликаний вірусом COVID-19 та направлено до інфекційної лікарні м.Львів.

Станом на 16.00 громадянину Бирзу Крістіану зроблено аналіз - в нього грип А".