1 0 maruvofficial 51616710 387596771789215 3635583076809627439 n 650x410 2 650x410
Фото з відкритих джерел
MARUV через карантин не може повернутися до України з Росії після концертів.

MARUV (Анна Корсун) стала "заручницею" ситуації з карантином через коронавірус і застрягла в Російській Федерації - епатажна артистка записала емоційне відео і поскаржилася, що не може повернутися до України, пише РБК-Україна.

Співачка також дорікнула українському консульство у тому, що дипломатичне відомство нібито упереджено до неї ставиться і не надає необхідну підтримку.

MARUV у своєму відеозверненні до шанувальників в Instagram передала відповідь консульства: "всі, хто хотів виїхати, вже поїхали", і що дівчина-оператор - "психована ідіотка" - скидає дзвінки і навіть не бере трубку.

На Росії артистка давала концерти, і там же змушена залишитися через введені карантинні обмеження. Тепер Корсун гнівно заявляє, що раніше повернутися в Україну не могла з об'єктивних причин, а зараз в "найбільш кон***ому консульстві" їй не можуть пояснити, як дістатися додому.

"Я просто в шоці!... Так діла не буде. Чому в інших країнах за своїх громадян стоять, а в нашій, бл**ь - просто ду*у витирають!? Більше того, я скажу більше, це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які зараз перебувають у Росії. Бл**ь, у мене такий самий паспорт, як у вас, у мене такі ж права, гарантовані мені конституцією, як у вас", - журиться MARUV.