1 0 одес
Скріншот із відео
Одесит Максим Головкін, у якого вперше в місті підтвердили коронавірусну інфекцію, вже місяць лікується вдома. Тести на COVID-19 у нього досі показують позитивні результати.

Зараз 24-річний хлопець перебуває на самоізоляції і дотримується всіх правил карантину. За його словами, інфекцію він міг підхопити у США, адже саме там знаходився до повернення в Україну. Перші симптоми з'явилися вже на Батьківщині, пише "Сьогодні".

"Перший симптом – була температура, 38,7. Це було перший і другий день. Потім було 4-5 днів, коли не було взагалі ніяких симптомів. Я почувався здоровим. А потім вже почався біль з правого боку легень. Після цього почався кашель, після кашлю – ломота в руках і ногах. І дика втома, вона досі залишилася", – розповідає Максим.

Що стосується лікування, то хлопця лікують двома видами антибіотиків і таблетками від кашлю. За ліки, за його словами, Максим платить сам, але вони коштували недорого. Крім цього, хлопець за своєю ініціативою приймав вітаміни для підтримки імунітету. Також він дотримується рекомендацій свого лікаря із США і робив дихальні вправи.

Маским зазначив, що йому пропонували госпіталізацію, але він вирішив лікуватися вдома. До самоізоляції хлопець вже звик. Удома він грається зі своїм собакою, надає інтерв'ю, дивиться новини і фільми. Також він трохи працює віддалено. Поки що тести на інфекцію у нього показують позитивні результати.

"Тест від 9 квітня показав все ще позитивний результат. Я не знаю, що робитиму ... Чекатиму", – зазначив Максим.