1 0 njk
Фото ілюстративне
14 квітня на Офіційному інтернет-представництві президента України з’явилася електронна петиція, у якій закликали преміювати двірників ОСББ, ЖБК та УК по 5000 грн.

Автор звернення Ігор Кідик наголосив, що напередодні місто виплатило гроші лише працівникам житлово-комунального господарства, що є некоректно щодо інших двірників. 

"Дане рішення є позитивним щодо працівників ЖКГ, які на час карантину слідкують за чистотою в нашому місті, однак у додатку №1 зазначені лише комунальні підприємства Львова.
Виділення бюджетних грошей без врахувань працівників житлово-комунального господарства, які працюють в ОСББ, ЖБК та управлінських компаніях є не коректним, та таким, що порушує їх права. До бюджету міста сплачують податки як мешканці ОСББ, ЖБК так і мешканці будинків під управлінням ЛКП", – йдеться у повідомленні.

Також чоловік опублікував вимоги, які, на його думку, задовільнять працівників.

"Вимагаємо:
1) підготувати відповідне рішення для виділення рівнозначних сум грошей для ОСББ, ЖБК, УК з цільовою метою преміювання працівників (двірників, прибиральників), які виконують такі ж функції, як працівники ЛКП.
2) повідомити відповідальну особу за збір даних та офіційний он-лайн ресурс, через який можна подавати дані про працівників житлово-комунального господарства ОСББ, ЖБК, УК.
3) усі рішення, які частково, або повністю порушують рівність чи права людей не включати до порядку денного виконавчого комітету ЛМР", – зазначив Кідик.

Станом на 21 квітня петиція набрала 431 голос.

1 0 0ol

Нагадаємо, 13 квітня місто преміювало львівських двірників.