1 0 457e48ns8ho3t 3
Фото ілюстративне
Не зважаючи на бажання львів'ян відвідати автокінотеатр, відкриття якого днями анонсували, заступник Андрія Садового Андрій Москаленко підтримав заборону діяльності.

Про це він повідомив у себе на сторінці у Фейсбуці. Чиновник пише, що підтримує рішення виконкому про заборону діяльності автокінотеатру, який так і не запрацював. Більше того, Москаленко стверджує, що такий кінотеатр не був погоджений із владою.

1 0 e567e4n8s48h 26 2 22ot 3

Нагадаємо, львів'яни неабияк зраділи новині про відкриття першого у місті автокінотеатру, адже це гарна можливість на час карантину дотриматись дистанції та провести дозвілля за межами дому.

Перший сеанс мав відбутись 30 квітня. 

Такі кінотеатри (Drive-in) є дуже популярними у США. Саме там відкрився перший у світі автокінотеатр 6 червня 1933 року. Майданчик, розрахований на 400 машин, з'явилася в американському місті Камден, штат Нью-Джерсі. Пік популярності автокінотеатрів припав на кінець 50-х, до недавнього часу їх було близько 5 тис. Найбільший кінотеатр за всю історію американських drive-in вміщував 2,5 тис. автівок та ще 1,2 тис. глядачів на сидячих місцях.