e2383fb11690060c628a61c56fbb88c2c816ece9Завершено досудове розслідування у справі щодо погроз вбивством Президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомив адвокат Андрій Писаренко, пише УНН.

“Завершено досудове розслідування у справі щодо погроз вбивством Президенту України Володимиру Зеленському, підозрюваними у якій є Маруся Звіробій (Олена Біленька) та народний депутат України Софія Федина”, - сказав адвокат.

За його словами, наразі повідомили про відкриття матеріалів для ознайомлення перед скеруванням до суду лише стороні захисту Звіробій.

Суд не продовжив запобіжний захід Марусі Звіробій.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання для Марусі Звіробій (Олені Біленькій), яку підозрюють у погрозі вбивством Президенту України Володимиру Зеленському й зобов’язав носити електронний браслет.

Волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленькій) повідомили про підозру за ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України — щодо погрози вбивством Президенту України. 6 лютого Державне бюро розслідувань вручило їй дане повідомлення про підозру.