grrynivДелегати конференції Львівської територіальної організації партії БПП "Солідарність" одноголосно обрали головою Львівської ТО партії Юрія Гриніва. Про це повідомляється на сторінці БПП Львів у Фейсбук.

Юрій Гринів є молодшим братом народного депутата парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка" Ігора Гриніва.

Зазначимо, що Юрій Гринів є генеральним директором ДП "Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів". З серпня 2015 року був начальником Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ ДФС.

До цього він перебував на посаді начальника Державної податкової інспекції у Франківському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області. У 2005-2012 роках працював на керівних посадах в органах державної фіскальної служби Львівської області.

Нагадаємо, з серпня 2015 року до травня 2016 року Львівську територіальну організацію партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" очолював голова Львівської ОДА Олег Синютка, який покинув партію через роботу у облдержадміністрації.

До цього Львівську територіальну організацю партії, яка була створена 18 березня цього року, очолював Тарас Ситник, писали Варіанти.