1 0 льотис
Фото ілюстративне
Авіакомпанії Air Serbia та Air Baltic скасували рейси зі Львова після послаблення карантину та відновлення регулярного пасажирського авіасполучення.

Як повідомили в аеропорту "Львів", Air Serbia планувала розпочати цього року перельоти до Белграда 4 рази на тиждень. Air Baltic літала до Риги теж 4 рази на тиждень, передає "Zaxid.net".

Також через пандемію лоукостер Ryanair скоротив кількість запланованих рейсів у липні: до Будапешта та Лондона авіакомпанія літатиме двічі на тиждень, а до Меммінгена – раз на тиждень. З серпня планується повернення попередньо запланованого розкладу. Решта авіакомпаній графік не змінювали і чекають дозволу на відновлення авіасполучення.

Додамо, що Ryanair анонсував відкриття трьох нових напрямків до Італії з липня, а Wizz Air – п’яти до Португалії, Німеччини, Естонії, Польщі та Данії.

Нагадаємо, що уряд дозволив відновити внутрішнє пасажирське авіасполучення з 5 червня, а міжнародне – з 15, але кінцево рішення ухвалюють обласні комісії ТЕБ і НС – з огляду на показники захворюваності, заповненості лікарень та кількості тестувань.