1 0 маряна
Скріншот із відео
Жителька Брюхович Наталія Овчаренко виклала у Фейсбуці відео в пам’ять про 28-річну доньку Мар’яну, яка загинула 11 червня через негоду. Нагадаємо, на дачний будинок, в якому перебувала жінка, впав кремезний дуб. Мар’яна померла під завалами. Напівсиротою залишила 5-річну доньку.

Подробиці трагедії розповіли у сюжеті програми "Надзвичайні новини", передає "LMN".

Того дня Мар’яна з чоловіком та донькою відпочивали у друзів на дачі. Під вечір раптом почалася гроза, здійнявся шквальний вітер. Компанія – троє дорослих та троє дітей – втекла до будиночка. Пориви вітру були настільки сильні, що вирвали величезне дерево разом з корінням. Дуб упав на дах будинку, повалив стіни. Почувши страшний тріскіт, люди почали тікати на вулицю. Мар’яна на кілька секунд затрималася, аби взяти з ліжка телефон. В ту мить дерево її привалило.

Щоби дістати жінку, рятувальники годину розрізали дуб і розбирали завали. Коли Мар’яну знайшли, вона була вже мертвою. Експерти дійшли висновку, що жінка загинула миттєво.

Друзі кажуть, Мар’яна була дуже доброю, веселою, творчою. Гарно співала, брала участь у концертах.

Вона – єдина дитина у батьків.

"Мама її любила безмежно, дуже оберігала. Може, навіть занадто. Можливо, мала якесь відчуття, що цій дитині не суджено довго жити", – розповіла Тетяна Скіп, знайома родини.