1 0 личак
Фото ілюстративне
У середу, 17 червня, у ще одного судді Личаківського райсуду Львова підтвердили захворювання на коронавірус. Це вже шостий підтверджений випадок інфікування Covid-19 у цьому суді за десять днів.

Ще кілька працівників суду чекають результатів лабораторного тестування на коронавірус, до кінця тижня судових засідань у Личаківському райсуді Львова не проводитимуть, пише "Zaxid.net".

Про першого інфікованого працівника Личаківського райсуду стало відомо у п'ятницю, 7 червня. Тоді пресслужба суду повідомила, що оскільки у одного з суддів підтвердили коронавірус, устванова тимчасово припиняє роботу. Після того всі приміщення суду продезінфікували, а контактних осіб судді відправили на самоізоляцію.

У понеділок, 15 червня, з'ясувалося, що коронавірус лабораторно підтвердили у ще чотирьох із восьми протестованих працівників апарату цього суду. А сьогодні, 17 червня, на сайті суду заявили про ще один випадок захворювання на Covid-19.

"Підтверджено ще один випадок захворювання на коронавірус Covid-19. За результатами проведення ПЛР-тестування у ще одного судді виявлено РНК вірусу SARS-CoV-2. Крім цього, ще частина працівників суду очікує на результати аналізів", – вказано у повідомленні суду.

Речниця суду Марія Денис уточнила, що до кінця тижня судові засідання в Личаківському райсуді не проводитимуть. Після отримання результатів тестування інших працівників суду визначать, як далі працюватиме суд.