podzhogi
фото умовне
Так, вандали не лише ламають контейнери, а то й взагалі їх спалюють. Часто трапляються випадки, коли у контейнери для побутових відходів викидають будівельні матеріали. А одного разу цеглу та штукатурку довелося усю ніч витягувати із дорогих підземних контейнерів на площі Соборній, в які компанія інвестувала 30 000 євро. Про це розповів директор «ГрінЕра Україна» Олексій Карнаушенко, який і забезпечує місто новим сміттєвим інвентарем.

 Попри великі інвестиції компанії в інфраструктуру міста, на жаль, регулярно зустрічаємося із випадками навмисного пошкодження контейнерів та майданчиків. 

Тим часом, уже придумали, як боротися із зловмисниками. Тепер, один із способів профілактики вандалізму буде встановлення відеонагляду за сміттєвими контейнерами. Тож «ГрінЕра Україна» - компанія, що обслуговує місто у смієєвому питанні, вже облаштувала відеокамери на майданчиках на львівських вулицях Валовій, Федорова, Міцкевича, Л. Українки та Татарській. Найближчим часом під наглядом будуть контейнерні майданчики і на проспекті Чорновола, Зерновій та Банківській.