15516522472129 new4У місцевій петиції пропонується закладення стадіону зі спортивним майданчиком, будівнцитва жодного чергового житлового чи будь-якого іншого будинку на вулиці Братів Міхновських, 32-32а у Львові. Оскільки дітям взагалі нема де бавитися, а підліткам проводити свій час.


Там зараз знаходиться в руїнах колишнє радянське підприємство, яке планується забудувати черговим багатоквартирним житловим будинком. на території, яку можна охопити вулицями Залізнична-Бандери-Коперника-пр.Свободи-Городоцька-Клепарівська-Золота-Єрошенка існує тільки один! компактний спортивний майданчик (вул.М.Вовчка). Молодь – оскільки не має змоги займатись фізичною культурою, грати у різноманітні спортивні ігри, розвиватись фізично – тиняється без діла, вживає алкоголь, палить та хуліганить – словом нищить своє тіло, а як наслідок і дух.

Петицію створив Гузенко Юрій, наразі зібрано 96 голосів з 500 необхідних.

Також, належить сказати, що шалена та щільна забудова цього ж мікрорайону Львова такими багатоквартирними та висотними житловими кварталами по вул.Шевченка, О.Степанівни, вул.Голубовича, вул.Залізнична та житлові будинки – будівництво, яких зараз ведеться по вул.Голубовича, 37, вул.Стороженка, 30 та по вул. Городоцька, 64 - тільки погіршить вже непросту ситуацію з відсутністю відповідних територій для проведення дозвілля, скверів, стадіонів, променадів тощо – в результаті «нові» мешканці цього району міста елементарно не будуть мати куди вийти на прогулянку.

Треба підкреслити, що будівництво таких ЖК проводиться без створення необхідної для цього супутньої інфраструктури, а саме – загальноосвітніх шкіл, комунальних дитсадків, осередків дитячої творчості, поліклінік, повно розмірних стадіонів, спортивних майданчиків тощо, йдеться у тексті петиції. 

Якщо ж така земельна ділянка запланована для чергової забудови – вимагаємо, щоби міська влада надала іншу земельну ділянку під забудову такому забудовнику, і в такий спосіб запобігти ще більшому ущільненню будинками та спорудами даного мікрорайону Львова та міста в цілому.