ArticleImage 178109У Дніпрі побили журналістку телеканалу «Відкритий» Христину Малікову, яка отримала редакційне завдання - зняти, як відбувається дотримання карантину в продуктових магазинах. Зайшовши у магазин "Асорті", Христина почала знімати порушення в магазині. Але, на неї накинулися з кулаками продавчиня та власниця магазину.

У цьому магазині готову продукцію не накривали, а продавець і відвідувачі були без масок. Після цього на неї «накинулася з кулаками» продавчиня та власниця магазину. Вони забрали в журналістки телефон та видалили відео. Передає Детектор Медіа.

«На моє запитання "чому ви без засобів захисту, якщо в країні карантин?" продавчиня наділа маску і почала поводити себе агресивно. Вибігла власниця магазину і почала бити мене по руках, щоб забрати телефон. Ще хтось вийшов з-за прилавка і схопив мене за комір. За підсумком, у мене відібрали мобільний. Потім власниця забігла в службове приміщення й видалила відео», – розповіла пані Малікова.

Власниця магазину пояснила свою поведінку тим, що «Асорті» – приватне підприємство і знімати там нібито заборонено.

Національна поліція Дніпропетровської області повідомила, що вирішує питання про внесення правопорушення до Єдиного реєстру досудових справ.

Власниця магазину пояснила свою поведінку тим, що «Асорті» – приватне підприємство і знімати там нібито заборонено.

Національна поліція Дніпропетровської області повідомила, що вирішує питання про внесення правопорушення до Єдиного реєстру досудових справ