1504632У неділю, 5 липня, на вул. Новаківського за готелем «Дністер» у центрі Львова знайшли мертвим 41-річного львів’янина. Родичі підозрюють, що сталося вбивство, бо чоловіка знайшли з травмою голови і без грошей та мобільного телефона, повідомляє Zaxid.net

У понеділок, 6 липня, родичі загиблого львів’янина пошрили у Facebook повідомлення про пошук можливих очевидців вбивства. Рідний брат загиблого Андрій розповів журналістам, що його родича виявили перехожі на вулиці Новаківського близько обіду у неділю та одразу викликали поліцію та швидку.

«Брат до 22:00 суботи був на зв’язку. Раптом його знаходять без грошей, без телефона. Якщо би він просто йшов і знепритомнів, усе би було при ньому», – вважає брат загиблого.

Зі слів львів’янина, його брата могли вбити у ніч з суботи на неділю, коли той йшов від жінки, яка мешкає у районі Привокзальної, до батьків на Сихів.

«Коли я з ним спілкувався близько 22:00 у суботу, запропонував йому викликати таксі. Думаю, він вирішив йти пішки, щоб зекономити», – пояснив брат.

У поліції Львівщини підтвердили інформацію про те, що поблизу готелю «Дністер» знайшли мертвого чоловіка. За попередніми даними правоохоронців, чоловік був без видимих ознак насильницької смерті.

 Згодом у поліції повідомили, що за результатами експертизи медики встановили, що смерть чоловіка є природньою.