998f83a0dce1e16156b752f826a0415bЛьвів'янка, журналістка "Форпосту" та мама трьох діток Христина Пригода стала фіналісткою Національного конкурсу "Краса країни". Цей конкурс краси особливий тим, що фіналісток тут обирають українці своїми голосами на сайті конкурсу. Христина виконала творче, конкурсне завдання - зняла селфі-відео про один день зі свого життя.

Таким є конкурсне творче завдання для учасниць Національного конкурсу "Краса країни". "Форпост" уже писав про Христину та її участь у цьому конкурсі, а ще - у цьому конкурсі із 1 червня стартувало голосування за Всенародну улюбленицю, яка є образом краси і жіночності.

"А поки що переглядайте відео, яке зняла я власноруч на телефон - "Один день з мого життя", - говорить Христина Пригода. - Кількість переглядів на Youtube-каналі - дуже важливий критерій для перемоги у конкурсі. У ньому я показала різні сторони свого життя, чим живу, надихаюсь, як встигати найважливіше. Показала своїх трьох синочків, якими дуже пишаюсь і для яких мені важливо подавати гідний приклад".

 

- Це перший конкурс краси національного рівня, де люди своїми голосами обирають переможницю, - додає фіналістка "Краси країни" Христина Пригода. - Голосування є платним, вартість одного голосу - 9 гривень, виручені кошти спрямовуються на реалізацію благодійної мети. Адже конкурс допомагає онкохворим, підтримує програму Благодійного фонду "Долоні долі" - "Здолаємо рак разом". Проголосувати за мене можете на сайті Національного конкурсу.

Проголосувати за Христину Пригоду можете проголосувати тут.

- Моя участь у загальнонаціональному конкурсі «Краса країни» у 2020 році – приклад того, що все можливо, - говорить красуня, мама та жінка, яка любить свою роботу. 

Перший Загальнонаціональний народний конкурс "Краса країни" руйнує звичну для усіх класичну систему конкурсів, та пропонує революційно інший підхід.

Вперше в Україні самеукраїнський народ шляхом відкритого онлайн голосування вибере свою Народну національну королеву краси, яка представить Україну на найпрестижнішому світовому конкурсі краси "Mrs Globe 2020" ("Місіс Земна куля 2020"), який пройде в китайському місці Шеньжень в грудні 2020 року.