63 mainУ суботу, 18 липня, з ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Вночі від +14-15°С, а вдень +23-25°С.

У неділю, 19 липня, у Львові буде хмарна погода буде триматися до самого вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ. Від +16°С вночі до +25°С вдень.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України 18 липня на території Львівської області очікуються грози, вночі та вранці місцями туман, видимістю 200 – 500 м. Вдень подекуди: град, під час гроз шквали 15 – 20 м/с. Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час погіршення погодних умов.

Дощі з грозами охоплять усю західну частину України. Дощі можуть переходити у зливи, бути з градом та шквалом, повідомила синоптик Наталія Діденко.Також опади 18-19 липня можуть поширюватися до Житомирської, Вінницької, Київської областей

На решті території України в суботу-неділю переважатиме суха погода.

18 липня є ймовірність місцевих дощів з грозою вздовж смуги Харківщина-Полтавщина до Кропивницького.

Вітер буде зі сходу, невеликий або помірний Температура повітря обіцяє бути комфортною, вдень в межах +25+29 градусів, на Півдні до +29+32 градусів, у західних областях дощі освіжатимуть повітря на 2-4 градуси.

У Києві субота та неділя очікуються сонячними з температурою повітря близько +27, +28 градусів.