T 64 LBTZ 1 570x380
всі фото "Укроборонпром"
"Львівський бронетанковий завод" передав для потреб Міністерства оборони України чергову партію відремонтованих та модернізованих танків Т-64 на передову.

За словами директора ЛБТЗ Віктора Андрощука, в ході ремонту фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики танків: встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо.

Про це повідомляє сайт державного концерну "Укроборонпром". До складу цієї структури входить і "Львівський бронетанковий завод".

Так, основна модернізація танка Т-64 – це насамперед системи зв’язку і управління вогнем. "Відтак, танки отримали нові сучасні нічні приціли, новітні цифрові радіостанції, супутникові системи навігації, встановлені комплекти динамічного захисту та ще чимало додатків для більш ефективного виконання бойових завдань", - говорить керівник бронетанкового заводу на Львівщині.

На підприємстві також повідомили, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро ЛБТЗ працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

"Протягом всього карантну Львівський бронетанковий завод працює "як годинник" – вчасно виконує свої договірні зобов’язання та поставляє техніку на передову. Це важливе підприємство для бронетанкового дивізіону Концерну та всього регіону. Надважливо забезпечити ритмічність завантаження виробничих потужностей ЛБТЗ і довгострокове планування державного оборонного замовлення має в цьому допомогти. Однак компанія контрактації в рамках цьогорічного ДОЗ іще триває і ми сподіваємося, підприємство отримує нові замовлення", – зазначив Ігор Фоменко, заступник генерального директора з виробництва "Укроборонпрому".

T 64 LBTZ 2 570x380T 64 LBTZ 3 570x380T 64 LBTZ 4 570x380T 64 LBTZ 5 570x380T 64 LBTZ 7 570x380