yanair aviakvytky
фото ілюстративне
Авіакомпанія SkyUp відклала старт польотів у 9 країн з України до 15 серпня і скоротила програму літньої навігації 2020 року.

Про це  інформують у повідомленні авікомпанії.

Так, авіакомпанія скасувала рейси з Києва на Майорку, Тенеріфе, в Ламецію-Терме (також рейси з інших регіонів України), на Корфу, Закінтос, Катанію, в Пізу, Барі, Риміні (також з регіонів), з Одеси до Єревану, Батумі, Іракліона, Тбілісі, зі Львова в Батумі, Іракліон, Париж, із Запоріжжя в Батумі, Іракліон, Прагу, Тбілісі, Тель-Авів, з Харкова до Парижа. Про це пише DEPO.Львів.

Також за напрямом Болгарія скасовуються рейси до Варни.

Крім того, відкладається старт польотів в Грецію, Португалію, Італію (крім рейсів "Львів - Неаполь - Львів" 3, 7 і 10 серпня), Іспанію, Францію, на Кіпр, до Чехії, Вірменії та Ізраїлю до 15 серпня.

Зазначається, що пасажири, чиї рейси відкладено до 15 серпня, можуть змінити дату протягом року від дати вильоту, зазначеної у квитку, без додаткових доплат.

При цьому з 22 липня заплановано відновлення регулярних рейсів до Болгарії (в Бургас), рейси будуть виконуватися раз на тиждень з Харкова і Львова і 3 рази на тиждень з Києва.