1 0 дєрзНіколи б не подумали, що він на таке здатен: приблизно так відгукуються про луцького терориста Максима Кривоша більшість сусідів.

Терориста Максима Кривоша пам’ятають у рідному селі Добре Камінь-Каширського району. Його родина виїхала звідти до обласного центру в 90-х. Але і в селі Максим встиг відзначитися. Кажуть, що одного разу нібито побив сільського голову, захищаючи свого діда, йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

"Сільський голова почав погрожувати його діду, чи що, і він його побив, – пригадує житель Доброго Валерій. – А взагалі його били неодноразово інші жителі".

У Луцьку родина Кривошів – батько Степан, мати Надія та сини Максим і Богдан – оселилася за адресою бульвар Дружби Народів, 1.

Брати Кривоші продали квартиру, в якій колись мешкали, ще шість років тому. Мати загинула в автокатастрофі, батько помер. Сусіди кажуть: зловживав спиртним і на старості років трохи зійшов з розуму.

Згодом Максим оселився у місті Дубно, з дружиною і сином. Молодший брат Богдан переїхав жити до дружини на вулицю Боженка у Луцьку.

Старші люди, які мешкають на Дружби Народів, пригадують: родина Кривошів була інтелігентною. Максим навчався у семінарії, але покинув – буцімто розчарувався в релігії. Зі слів сусідів, у буремні 90-ті займався навіть катуванням людей прасками. Двічі сидів у тюрмі.

"Максим перший попав у тюрму. А потім женився з тюрми. З внуком приїжджав. Надя дуже радувалася, що внук такий хороший", – пригадує колишній сусід терориста Володимир й додає, мовляв, людина, яка сиділа в тюрмі, здатна на що завгодно.