28158aГригорій Козловський, президент львівського "Руху", прокоментував вихід команди за підсумком сезону в Першій лізі до УПЛ.

Про це повідомляє Футбол.UA

"Ви знаєте, пройти шлях у 13 років і отримати результат – це круто! Чесно, ще досі не віриться. Коли ми починали, я й сам до кінця не вірив, що так буде. Різні у нас були результати, важкий шлях.

Але ми, як Ді Капріо, повзли до свого Оскара. Сьогодні це наш Оскар і ми його здобули! Попереду ж нас чекає велике свято – "до рання!", - каже Григорій Козловський.

Після поразки від "Оболонь Бровар", пригадав Козловський, він сказав, що помре, але команда буде грати в УПЛ.

"Дякувати Богу, я не помер – а ми в вищій лізі. це здорово! Запам’яталася поразка від "Оболонь Бровар", перемога над "Інгульцем", поразка з "Гірник-Спортом" на виїзді. Це були ігри, які «вбивали» мене до сліз.

Але ми не опустили рук. За увесь сезон я лиш раз зайшов у роздягальню після поразки від Оболонь Бровар і сказав: «Я вірю в вас. Не сумніваюся, що ми вийдемо у вищу лігу. Хто не вірить – може встати, взяти зарплату до кінця року і піти з команди».

Ми були одним колективом. Подивіться, скільки вболівальників під час карантину. Минулого разу було біля 3000! Як їх зупинити? На паркан вилазять, на дерева. Народ просто рветься! Ви уявляєте, якби можна було пустити глядачів – що б тут творилося?", - додає Козловський