36748674 2079302715447177 7547719326896226304 nСелищна голова Новострілищанської об'єднаної територіальголї громади Галина Козяр потрапила в лікарню через коронавірус. Про це сьогодні повідомила сама посадовиця на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Ковід - це не вигадка. Ковід - це реальність. Яка добралась і до мене. Не вважаю, що це має бути таємниця. Переконана, що чим більше про це будуть говорити відкрито, тим безпечнішими мають будуть люди. Можливо зменшиться поширення, що ковід це фейк. А від так і поширення можливо змінімізувати.

14 серпня я пройшла експрес тест, який показав негативний результат. Однак я все ж немаючи суттєвих стиптомів окрім температури 37.2, 37.4 все ж порадившись із сімейним лікарем вирішила зробити ПЛР. На результат тесту чекала тиждень. Максимально зменшивши коло спілкування і контакт з оточуючими. Через два дня почався кашель. Записалася на комп'юторну томографію на якій виявлено запалення легень. Так як я є пацієнтом, який має групу ризику із легеневими захворюваннями розуміла, що просто то не пройде, оскільки в легенях маю телу (тромби).

20 серпня прийшов тест ПЛР із підтвердженим позитивним результатом. Із 21 серпня перебуваю на лікуванні у лікарні. Лікування дуже дороге. Процес захворювання у тих, хто у важкій формі дуже складний. Мій стан середьої складності.
Такє враження, що перехворіють всі і лише тоді виробиться імунітет до даного захворювання", - пише Галина Козяр.