118792906 1599133316936254 6839860457800567510 nСьогодні, 3 вересня, Західним апеляційним господарським судом залишено без змін рішення господарського суду Львівської області у справі за позовом ТзОВ "Три Корони Девелопмент" до Львівської міської ради про визнання незаконною та скасування ухвали ЛМР № 3857 «Про надання ЛКП “Спортресурс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Сулими – вул. Народній» .

ТзОВ "Три Корони Девелопмент" вимагала у суді обмеження Львівської міської ради на реалізацію ухвали, коли суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову ТзОВ "Три Корони Девелопмент".

Про це повідомила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

"ЛКП «Спортресурс», м‘яч на вашому полі. Ухвала чинна, затверджуємо проект землеустрою і працюємо далі.
Дякуємо Тетяні Воскресенській та Марії Вагілі, які наполегливо відстоювали позицію громади", - підсумувала головна юристка мерії.

Нагадаємо, місцеві мешканці упродовж останніх п'яти років борються за стадіон «Сільмаш». Прагнуть зберегти стадіон і створити якісний громадський простір. Вони боялись, що будівельна компанія, яка володіє нерухомістю на комунальній землі, збудує тут багатоповерхівку.