IMG 0891У Львівській міськраді роз`яснили ситуацію із захворюванням працівників мерії на коронавірус. Як повідомили у прес-службі, вже 50% працівників протестовано. Лише 30 людей зараз перебувають на лікарняному.

Однак, засідання сесії за спільним рішенням із депутатами, прийнятим на колегії, буде проводитись з особливими заходами безпеки. Відтак, доступ до зали проведення засідання буде надано лише тим особам, від яких безпосередньо залежить процес проведення засідання, а також депутатам.

"В Ратуші працює 1643 людини. За весь час карантину захворіли 75 осіб. Це 1,8% від загальної кількості працівників. З них 45 вже отримали негативні результати ПЛР-тестування. 30 людей перебувають на лікарняному.

Загалом ми протестували 50% усіх працівників. Це, в першу чергу, ті, хто під час карантину продовжували ходити на роботу, відповідно контактували зі значною кількістю людей. Також намагаємось тестувати всіх, в кого проявляються підозрілі симптоми.

Щодо сесії. Вона відбудеться завтра у приміщенні Шевченківської райадміністрації. Сьогодні на колегії прийняли спільне рішення, що доступ до залу засідання будуть мати лише депутати та ті, від кого безпосередньо залежить процес", - сказав мер Львова Андрій Садовий.