8934573894758349У Львові 17 серпня цього року близько 19:35 по вул. Липинського сталася аварія за участі 4-х автомобілів. Тоді водій “Mercedes“ із підозрою на стан сп'яніння виїхав на смугу зустрічного руху де зіштовхнувся з “Toyota”, після чого його відбило в “Volkswagen Passat”. Внаслідок ДТП постраждали люди, повідомляє родичка одного із постраждалих п. Марія.

Але, за словами жінки, винуватець ДТП намагається уникнути відповідальності та компенсації нанесених збитків.

"Найбільше постраждали пасажири "Volkswagen Passat" ВС9992ВН Янів Микола Іванович і мати Янів Ганна Грогорівна.  Машина розбита в щент, а водій з пасажиркою вижили чудом.

Спричинивший аварію, водій "Mercedes" ВС3536ІМ Бешлей Юрій Ігорович в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння (від здачі аналізу відмовився) виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з чотирма машинами. Серед них "Toyota” номер АС4777АІ (водій Лаць Павло Іванович), "Форд", після чого його відбило в "Volkswagen Passat".
 
446dc758 636d 4a46 943c 60ba97d243ebНа даний час винуватець аварії всіма способами намагається уникнути відповідальності за скоєне ним ДТП і компенсування нанесених збитків.

На сьогоднішній день, потерпілий Янів М.І., водій "Volkswagen Passat", через отримані травми під час ДТП знаходиться в Жовківській лікарні, а в цей час, з невідомих причин справа передана в патрульну службу, хоча в даному випадку є всі ознаки кримінального злочину.

Ми хочемо довести до справедливого вирішення розгляд даного ДТП та звертаємось до всіх хто бачив це ДТП надати якнайбільший розголос цій ситуації. Прохання відгукнутись свідків!", - сказано у дописі жінки.

Форпост звернувся за коментарем у прес-службу поліції Львівщини, аби дізнатись на якому етапі знаходиться справа про ДТП, та наразі очікує на відповідь правоохоронців.

372a9aaf f2ac 42ff bdcb b54806e64ae1