34786598453343Вчора, 3 вересня, у Сихівському районі Львова чоловік скоїв самогубство просто на очах у перехожих. Про це в четвер ввечері повідомив Телеграм-канал "Типовий Львів".

Інцидент трапився на вулиці Кавалерідзе.

Невідомий чоловік кілька разів розрізав собі горло ножем після чого впав на землю, кажуть очевидці. На місце події викликали швидку.

Подальша доля чоловіка наразі невідома. Інформація оновлюється.

ОНОВЛЕНО: Патрульнимвдалось врятували чоловіка від самозгуби. Вони за лічені хвилини були на місці і виявили громадянина, який лежав лицем до землі, а довкола були плями крові. Біля лівої руки лежав кухонний ніж.

Інспектори спробували перевернути чоловіка аби надати йому домедичну допомогу. Однак, він почав активно опиратися. Він не дав змоги йому допомогти. Чоловік своїми діями всіляко намагався зашкодити собі.

Поліцейські переконалися, що критичних кровотеч не має і аби убезпечити його від самого себе, одягнули кайданки та зафіксували в лежачому положенні. У чоловіка було порізи на шиї та животі.

На місце події приїхали медики, які надали йому першу допомогу. Патрульні вирішили не залишати лікарів на одинці з агресивним 41-річним мешканцем Львівщини і лейтенант поліції Вадим Щеголєв разом з ними сів у карету швидкої допомоги. Тим часом напарник супроводив їх до лікарні.