476534757459843Працівники "Львівгазу" оприлюднили  у відкритому доступі приватну інформацію мешканців будинкупо вулиці  Лінкольна 10а. Зокрема, прізвища, номера квартир та приватні телефони шляхом наклеювання на під'їздах списків всіх мешканців разом з боржниками за транспортування газу.

Про це повідомив обурений мешканець будинку Віктор Іващенко у спільноті ГО "Варта 1" у Фейсбуку.

59037538947589438"Згодом відключили газ будинку цілком (основний засіб приготування та обігріву) без адекватних пояснень.
Звернення на 104, впливу на відновлення постачання не мають, інформацією з приводу оприлюднення приватних даних не володіють.

Хочу дізнатись мету та ім'я керівника та виконавця Львівгазу. За розголошення приватних даних без відому та безпідставне відключення газу хтось має нести відповідальність.

Будьте уважні на цей тиск з боку Львівгаз. Все зводиться до укладання актів розмежування балансової належності. А відключення газу, це метода примусу. Без газу і горячої води - 189 квартир", - каже чоловік.

У коментарях мешканці інших районів розповіли, що із ними сталась така ж ситуація.

"Точно так само у нас в будинку.І ще понищили нам двері термоядерним клеєм. Є три дошки оголошень.Для чого було нищити двері? Як тепер цей клей віддирати з дверей? Львівгаз поясніть!", - обурюється п. Анна.

"Таке саме зробили з нашим ОСББ на Жасминовій,газ відключили на 4 дні 230-ом квартирам", - розповідає п. Валентина.