img5708 3e088e1fЗ 23 липня ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» розпочало ремонтні роботи на вул. Пилипа Орлика.

Загалом же, вартість робіт становить 74,9 млн грн.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом на сьогодні на вул. П. Орлика проведено демонтаж 700 мп бетонного бордюра, демонтовано 3000 м2 асфальтобетонного покриття, влаштовано 3700 м2 дорожнього корита для поширення проїзної частини, влаштовано 3700 м2 піщано-щебеневої суміші та геотестилю, демонтовано 8 світильників зовнішнього освітлення, а також під'єднано 15 дощоприймачів.

«На сьогодні у нас в роботі ділянка вул. Пилипа Орлика від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові, - зазначив директор департаменту житлового-господарства та інфраструктури Олександр Одинець. -Таким чином ми облаштували поетапне виконання робіт, щоб максимально зменшити незручності, зокрема доїзду до двох лікарень. На сьогодні підрядник вже облаштував на цій ділянці повністю дорожній одяг, влаштував геотекстиль, георешітку, основу щебеневого покриття. Зараз проводяться роботи з встановлення опор зовнішнього освітлення. Тут буде нове сучасне енергоефективне зовнішнє освітлення з підземною прокладкою кабелів. Буде облаштована пішохідна зона, і невдовзі підрядник розпочне безпосередньо асфальтування і нанесення розмітки. Також тут будуть велосмуги. Фактично, після цього ми відкриємо цю ділянку, і перекриємо наступну — від вул. Віри, Надії, Любові до низу.

Вартість робіт, згідно з тендером, становить 74, 9 млн грн. Закінчення повністю вулиці передбачене на наступний рік, але, зважаючи на сприятливі кліматичні умови минулої зими, можливо, вдасться проводити роботи й узимку. Ми сподіваємось на швидкі терміни завершення. Натомість цю ділянку ми плануємо завершити до кінця вересня, і будемо розпочинати активні земляні роботи на наступній ділянці".