3e32ab30f1ca850245d84a56a126bbdf7adb2fc627 жовтня у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району невідомий зловмисник наніс місцевій жительці удар ножем в ділянку серця та втік з місця події. Ним виявився 60-річний свідок Єгови. Він вбив літню жінку через зауваження про паркан. 

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”, пише "Вголос".

Повернувся з Львова

Вбивцю звати Нарзан, він родом із Азербайджану. Відзначається, що чоловік був релігійним та належав до Церкви свідків Єгови. Із 75-річною жертвою у нього були добрі стосунки.

У день трагедії чоловік повернувся із Львова у поганому настрої, сусіди зауважують, що у нього ніби біс вселився. Він вибіг із маршрутки, пішов додому. А згодом накинувся на літню жінку через її скарги на похилений паркан.

Чоловік шматував жертву кухонним ножем. Він жорстоко зарізав потерпілу. Поліція зазначає, що чоловік різав свою жертву навіть після того, як та померла.

Став дуже релігійним

Місцеві жителі відзначають, що чоловік був дивакуватим, він часто змінював релігійні вподобання. Проте, ставши свідком Єгови, він навіть проповідував віру в Бога.

“Ходив у нас по селі. Ніби людина побожна”, – каже сусідка вбивці.

Нарзан свої дії пояснив надмірними емоціями. Йому загрожує до 15 років тюрми.