E1E5D2DA 2E3E 4637 864F 9E56A0E18EAA 1043x380Вчора, 3 листопада, містчеко Сколе сколихнула сумна новина — помер 65-річний вчитель та дяк церкви великомученика Пантелеймона Тарас Баб’як. Чоловік мав онкологію, проте помер після інфікування коронавірусом. У Тараса Левковича залишилась дружина Оксана, доньки та внуки, пише ЛМН.

«У це неможливо повірити, але знову в Сколе чорним круком від хати до хати полетіла трагічна звістка про болючу втрату — перестало битися серце прекрасної людини, правдивого життєлюба, вірного парафіянина. Цю людину в місті знали усі», — повідомила соколівчанка Тетяна Зінкевич.

Оксана Бондар зі Сколівщини розповідає, що чоловік також працював учителем музики у школі. Каже, для багатьох поколінь учнів він був улюбленим вчителем.

«То була надзвичайно добра, світла, щира людина. Про нього згадується тільки хороше. Дуже важко ця звістка дається нам, бо це був справді вчитель від Бога. Таким, як він, просто нема ціни», — розповідає Оксана Бондар.

Нагадаємо, у серпні від ускладнень коронавірусу померла редакторка районної газети Сколівщини «Бойківська думка» Іванна Русин.